Добредојдовте на Commercus

Добре дојдовте во commercus.com, единствениот вистински повеќејазичен веб-потал за огласи на пазарот.
Ако сакате да купувате или продавате, само објавете го вашиот оглас тука. Го објавувате на вашиот јазик, а потоа избирате јазици на кои сакате да биде преведен.
Нашата преведувачка служба ќе ја преведе содржината на вашиот оглас и ќе го прикаже на избраните јазици на commercus.com
Со помош на нашите услуги, ќе можете да допрете до луѓе и фирми во други земји на нивниот мајчин јазик, на најисплатлив начин. Ако продавате производ или услуга, ако барате бизнис-партнери во странство, или ако сметате дека вашиот пазар или снабдувач е во некоја конкретна земја, тогаш commercus.com е идеално решение за вас. Commercus.com е единствениот веб-портал што ги поврзува луѓето елиминирајќи ги јазичните бариери.
Нашата иницијална понуда е првите 2000 огласи објавени на МАКЕДОНСКИ, вклучувајќи го и преводот, да бидат БЕСПЛАТНИ

За Нас

Advertise

Commercus.com е оригинален огласувачки веб-портал што нуди сè што и другите веб-портали од овој вид. Тогаш, по што е оригинален commercus.com?
Commercus.com има ексклузивна дополнителна вредност – исплатлива поддршка за преведување на сите објавени огласи. Благодарение на оваа извонредна услуга, вашиот оглас или вашата порака можат да се објават, прегледуваат и разбираат на онолку јазици колку што ќе изберете вие. На пример, во Европската Унија има слободно движење на стока и на услуги, но секогаш постои истата пречка – јазичната бариера поради 25. јазици што се зборуваат во Европа. За среќа, во commercus.com не постои овој проблем и вашиот оглас може да го прочитаат и разберат сите во Европа и пошироко! Не мора да познавате друг јазик! Јазичната бариера ја елиминиравме со понудената преведувачка услуга.

Продавај

Ако сакате да продавате производ или услуга, можете да размислите да го објавите вашиот оглас на повеќе јазици по ваш избор. Во тој случај, вашата порака ќе биде објавена на јазиците што сте ги избрале. Ние во commercus.com можеме да ви го понудиме тоа. Секој јазик на којшто сакате да го објавите огласот ќе ве чини само 3 ЕУР. Commercus.com е најдоброто решение за вас. Најлесно е продавањето на нашиот портал. Нашата преведувачка служба ќе го преведе вашиот оглас на избраните јазици и потоа тој ќе се објави на commercus.com. Вашиот оглас ќе биде објавен и складиран на нашиот портал три месеци. По истекот на тоа време, можете да го обновите за период од дополнителни три месеци, со попуст од 25% од иницијалната цена за објавување. Можете и во секое време рачно да го отстраните вашиот оглас. Нашата понуда е уникатна, едноставна и ефикасна.

Advertise

Купувај

Ако барате да купите производ или услуга, размислете за можноста да го објавите вашиот оглас не само на еден јазик, туку на неколку јазици по ваш избор. Вашата порака потоа ќе биде објавена на избраните целни јазици. Ние во commercus.com можеме да го направиме тоа за вас. Секој јазик на кој сакате да го објавите огласот ќе ве чини само 3 ЕУР. Commercus.com е најдоброто решение за вас. Најлесно се купува на нашиот портал. Нашата преведувачка служба ќе го преведе вашиот оглас на избраните јазици на commercus.com. Нашата понуда е уникатна, едноставна и ефикасна.

Advertise

Зошто Commercus

Има многу нации на нашата планета и многу јазици што се зборуваат. Благодарение на commercus.com, сега можете да огласувате на речиси сите поголеми јазици, а бројот на јазиците сè уште расте. Избирајќи нè нас, можете да допрете до пазари што претходно не ви биле достапни. Ако купувате, продавате, барате бизнис партнер или персонал на странски пазар, commercus.com е идеално решение за вас. Со commercus.com само небото е граница.

Досегнете до...

Ако сакате да го зголемите бројот на вашите клиенти и снабдувачи, тогаш commercus.com е идеално место за вас. На пример, во Европа, само 15% од вкупното население разбира англиски и се зборуваат 25 различни јазици. Теоретски, Commercus ќе допре до повеќе од 5 милијарди луѓе бидејќи еден оглас може да биде преведен на многу јазици.

Проширете го Вашиот пазар

Commercus.com е огласувачки бизнис заснован на повеќејазичност и ви дава огромен потенцијал. Со него невозможните работи стануваат возможни, благодарение на оваа пионерска идеја и на Интернетот како глобална форма на директна комуникација.
Ако сакате да допрете до поголем пазар за вашите производи и услуги, во споредна со вашите вообичаени алтернативи, commercus.com е идеално место за огласување. Со огласи на неколку јазици, ќе привлечете внимание на лица што вообичаено се надвор од вашата вообичаена бизнис-територија.
Нашата понуда е уникатна од комерцијална перспектива, во смисла на комуницирањето меѓу земјите и нивната бизнис-сфера. Commercus.com ќе ги елиминира јазичните бариери за вас, сеедно дали сте голем инвеститор или приватен клиент. Теоретски, ќе можете да допрете до повеќе од 5 милијарди лица во светот што би ја прифатиле можноста да соработуваат со вас деловно.
Ако сакате да ве забележат на пазарот, commercus.com е вистинското место за огласување. Со вашиот избор на јазици на огласување ќе бидете забележани и ќе ве разберат секаде каде што сакате да ве разберат.